Citronmåne

Vi giver råvarerne

opmærksomhed

Antal: 1 brød

INGREDIENSER

170 g smør
210 g sukker
170 g hvedemel
1 ½ tsk. bagepulver
3 æg
Saft af 1 citron + skal
1 tsk. vaniljesukker
90g 10% yoghurt (eller
creme fraiche)

Alternativt kan du bruge
appelsinsaft + skal i stedet
for citron.

Glasur:
Saft af citrusfrugt + flormelis 

TIPS: Serveres med en god kop NYMA kaffe

FREMGANGSMÅDE DEJ

  • Smørret smeltes.
  • Sukker og æg piskes luftigt.
  • Vend de tørre dele i.
  • Tilsæt citronsaft, skal, yogurt og smør.
  • Kagedejen fyldes i en smurt form og bages ved 180 grader i 45-50 minutter

Glasur:

  • Hæld flormelis i en skål og tilsæt citrussaft under omrøring ind til du når den rette konsistens.
  • Når kagen er afkølet hældes glasuren på.
  • Riv evt. lidt citronskal over glasuren.

DU KAN FÅ DET HELE I NYMA

Alt hvad du skal bruge til denne ret kan du finde i NYMA _din lokale købmand.

 

NYMA’S EGEN KAFFEBLEND

I samarbejde med Sydhavnskaffe har vi udviklet vores egen kaffeblend. Køb den i butikken.