Antal: 1 brød
INGREDIENSER
170 g smør
210 g sukker
170 g hvedemel
1 ½ tsk. bagepulver
3 æg
Saft af 1 citron + skal
1 tsk. vaniljesukker
90g 10% yoghurt (eller
creme fraiche)
Alternativt kan du bruge
appelsinsaft + skal i stedet
for citron.
Glasur:
Saft af citrusfrugt + flormelis
TIPS: Serveres med en god kop NYMA kaffe
FREMGANGSMÅDE DEJ
- Smørret smeltes.
- Sukker og æg piskes luftigt.
- Vend de tørre dele i.
- Tilsæt citronsaft, skal, yogurt og smør.
- Kagedejen fyldes i en smurt form og bages ved 180 grader i 45-50 minutter
Glasur:
- Hæld flormelis i en skål og tilsæt citrussaft under omrøring ind til du når den rette konsistens.
- Når kagen er afkølet hældes glasuren på.
- Riv evt. lidt citronskal over glasuren.
