Persillepesto

Hverdagsmad

naturligvis

Antal: –

Tilberedningstid:

Forberedelsestid:

Tid i alt:

INGREDIENSER

1 stor håndfuld bredbladet persille
1/2 dl solsikkekerner
1 dl olivenolie
1 lille fed hvidløg
Saften af 1/2 citron
Salt og peber
Tørost

FREMGANGSMÅDE
Skyl persillen grundigt. Rist solsikkerkerne på en tør pande til de tager lidt farve. Blend alle ingredienserne til ønsket konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.

SERVERING
Bruges blandt andet som dip til lækkert brød, tilbehør til nye kartofler, i sandwich eller som tapas tilbehør.

 

DU KAN FÅ DET HELE I NYMA

Alt hvad du skal bruge til denne ret kan du finde i NYMA _din lokale købmand.

 

NYMA’S EGEN KAFFEBLEND

I samarbejde med Sydhavnskaffe har vi udviklet vores egen kaffeblend. Køb den i butikken.