Citronmåne

Vi giver råvarerne

opmærksomhed

Antal: 1 kage

INGREDIENSER

150 g smør
200 g sukker
150 g hvedemel

25 g mandelmel
½ tsk. bagepulver
3 æg
12 g birkes
Saft af 1 citron + skal
1 tsk. vaniljesukker
75g 10% yoghurt (eller
creme fraiche)

Alternativt kan du bruge
appelsinsaft + skal i stedet
for citron.

Glasur:
Saft af citrusfrugt + flormelis 

TIPS: Serveres med en god kop NYMA kaffe

FREMGANGSMÅDE DEJ

Sukker, vaniljesukker og smør piskes luftigt. Æg tilsættes et af gangen . Mel, mandelmel og bagepulver vendes i. Vend yoghurt/cremefraiche, citronsaft + skal i. Vend birkes i.

Bages ved 170 grader i 40-50 minutter.

Glasur: Hæld flormelis i en skål og tilsæt citrussaft under omrøring ind til du når den rette konsistens.

Når kagen er afkølet hældes glasuren på. Riv evt. lidt citronskal over glasuren.

DU KAN FÅ DET HELE I NYMA

Alt hvad du skal bruge til denne ret kan du finde i NYMA _din lokale købmand.

 

NYMA’S EGEN KAFFEBLEND

I samarbejde med Sydhavnskaffe har vi udviklet vores egen kaffeblend. Køb den i butikken.