Antal: 1 kage
INGREDIENSER
150 g smør
200 g sukker
150 g hvedemel
25 g mandelmel
½ tsk. bagepulver
3 æg
12 g birkes
Saft af 1 citron + skal
1 tsk. vaniljesukker
75g 10% yoghurt (eller
creme fraiche)
Alternativt kan du bruge
appelsinsaft + skal i stedet
for citron.
Glasur:
Saft af citrusfrugt + flormelis
TIPS: Serveres med en god kop NYMA kaffe
FREMGANGSMÅDE DEJ
Sukker, vaniljesukker og smør piskes luftigt. Æg tilsættes et af gangen . Mel, mandelmel og bagepulver vendes i. Vend yoghurt/cremefraiche, citronsaft + skal i. Vend birkes i.
Bages ved 170 grader i 40-50 minutter.
Glasur: Hæld flormelis i en skål og tilsæt citrussaft under omrøring ind til du når den rette konsistens.
Når kagen er afkølet hældes glasuren på. Riv evt. lidt citronskal over glasuren.