Antal: 4 personer
INGREDIENSER
400 ml kokosmælk
1 hel kylling
1/2 broccoli
1 peberfrugt
1-2 søde kartofler
2 gulerødder
1 løg
4 forårsløg
Rapsolie til stegning
4 cm frisk ingefær
2 spsk soya
1-2 spsk fiskesuppe
1 dl vand
1 tsk karry
2 fed hvidløg
Chili efter smag
Stødt koriander
limeblade
Tip: Brug overskud af kødet til en hønsesalat.
FREMGANGSMÅDE
Kylling:
- Kog kyllingen ved svag varme i en gryde med løg, hvidløg og suppeurter (fx gulerødder, selleri eller porre) i 45-60 min.
- Kyllingen stilles til afkøling og kødet plukkes af.
- Fonden sies og gemmes til senere.
Suppe:
- Blend zittauerløg, hvidløg, forårsløg, ingefær og karry.
Steg blanding i olie. - Tilsæt fond, kokosmælk og limeblade.
- Smages til med de øvrige krydderier, soya og fiskesauce.
Grøntsager:
- Grøntsagerne skylles.
- Gulerødder, søde kartofler og peberfrugt skæres ud i grove stykker, og bages med lidt olie og salt i 10-15 min.
Broccoli skæres i buketter og gemmes. - Kort inden servering tilsættes alle grøntsager og kylling, og retten varmes godt igennem.
Servering:
- Serverer Panang Gai med ris og friske koriander.