Kernerugbrød

Vi giver råvarerne

opmærksomhed

Antal: 1 brød

INGREDIENSER

Dag 1
70 g knækkede rugkerner
70 g knækkede hvedekerner
70 g hørfrø
70 g solsikkekerner
500 g vand
50 g surdej

Dag 2
210 g svedjerugmel
10 g havsalt
20 g maltsirup

FREMGANGSMÅDE

 

Dag 1

  • Alle ingredienser røres sammen.
  • Lad det stå i blød natten over ved stuetemperatur.

Dag 2

  • Rugmel, salt og maltsirup røres i de udblødte frø og kerner.
  • Dejen fyldes i en form og hæver under et fugtigt klæde til der dannes små bobler i overfladen (ca. 1-1,5 time).
  • Bages ved 180 grader i 1 time og 30 minutter.

DU KAN FÅ DET HELE I NYMA

Alt hvad du skal bruge til denne ret kan du finde i NYMA _din lokale købmand.

 

NYMA’S EGEN KAFFEBLEND

I samarbejde med Sydhavnskaffe har vi udviklet vores egen kaffeblend. Køb den i butikken.