Persillepesto

Hverdagsmad

naturligvis

INGREDIENSER

1 stor håndfuld bredbladet persille
1/2 dl solsikkekerner
1 dl olivenolie
1 lille fed hvidløg
Saften af 1/2 citron
Salt og peber
Tørost (efter smag)

FREMGANGSMÅDE

  • Skyl persillen grundigt.
  • Rist solsikkerkerne på en tør pande til de tager lidt farve.
  • Blend alle ingredienserne til ønsket konsistens.
  • Smag til med citronsaft, salt og peber.

SERVERING

  • Bruges blandt andet som dip til lækkert brød, tilbehør til nye kartofler, i sandwich eller som tapas tilbehør.

DU KAN FÅ DET HELE I NYMA

Alt hvad du skal bruge til denne ret kan du finde i NYMA _din lokale købmand.

 

NYMA’S EGEN KAFFEBLEND

I samarbejde med Sydhavnskaffe har vi udviklet vores egen kaffeblend. Køb den i butikken.