Rugbrød med “ren” rug

Vi giver råvarerne

opmærksomhed

Antal: 1 brød

INGREDIENSER

Dag 1
240 g knækkede rugkerner
490 g vand
80 g surdej

Dag 2
240 g svedjerugmel
10 g havsalt

FREMGANGSMÅDE

 

Dag 1

  • Alle ingredienser røres sammen i en skål.
  • Lad det stå i blød natten over ved stuetemperatur.

Dag 2

  • Rugmel og salt røres i de udblødte kerner.
  • Dejen fyldes i en form og hæver under fugtigt klæde til der dannes små bobler i overfladen (ca. 1-1,5 time).
  • Bages ved 180 grader i 1 time og 30 minutter.

DU KAN FÅ DET HELE I NYMA

Alt hvad du skal bruge til denne ret kan du finde i NYMA _din lokale købmand.

 

NYMA’S EGEN KAFFEBLEND

I samarbejde med Sydhavnskaffe har vi udviklet vores egen kaffeblend. Køb den i butikken.