Citronkage
Opskrift til: 1 kage
INGREDIENSER
150 g smør
200 g sukker
150 g hvedemel
25 g mandelmel
½ tsk. bagepulver
3 æg
12 g birkes
Saft af 1 citron + skal
1 tsk. vaniljesukker
75g 10% yoghurt (eller creme fraiche)
Alternativt kan du bruge appelsinsaft + skal i stedet for citron.
GLASUR
Saft af citrusfrugt + flormelis
FREMGANGSMÅDE
Sukker, vaniljesukker og smør piskes luftigt.
Æg tilsættes et af gangen.
Mel, mandelmel og bagepulver vendes i.
Vend yoghurt/creme fraiche, citronsaft + skal i.
Vend birkes i.
Bages ved 170 grader i 40-50 minutter.
FREMGANGSMÅDE · Glasur
Hæld flormelis i en skål og tilsæt citrussaft under omrøring ind til du når den rette konsistens.
Når kagen er afkølet hældes glasuren på.
Riv evt. lidt citronskal over glasuren.
Nem aftensmad
Det er muligt at købe nem og virkelig god aftensmad i Nyma. Vi producerer selv og sælger færdigretter som boller i karry og kylling i rød karry. Det eneste du skal sørge for er egen tilbehør som ris, salat, brød mv.