Hveder

Råvaren

_Helt enkelt, hele forskellen

Antal: ca. 12 stk.

INGREDIENSER
20 g gær
3,5 dl mælk
2 æg
500 g hvedemel
150 g fuldkornsmel
(f.eks. ølansdshvede eller spelt)
2 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk kardemomme
50 g smør

TIPS: Serveres med en god kop NYMA kaffe

FREMGANGSMÅDE

  • Lun mælken og udrør gæren heri.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den bliver glat og blank.
  • Lad dejen hæve i 30 minutter.
  • Dejen formes til boller og stilles med et par centimeters afstand på en bageplade.
  • Nu skal hvederne efterhæve i 1 times tid eller til de er hævet til dobbelt størrelse.
  • Bages ved 180 grader i 15-20 minutter til de er gyldne.

DU KAN FÅ DET HELE I NYMA

Alt hvad du skal bruge til denne ret kan du finde i NYMA _din lokale købmand.

 

NYMA’S EGEN KAFFEBLEND

I samarbejde med Sydhavnskaffe har vi udviklet vores egen kaffeblend. Køb den i butikken.